понеделник, 9 март 2009 г.

Безумни секс изследвания

Безумни секс изследвания

Както е казал Уди Алън : "Сексът е като да вечеряш. Понякога менюто е смешно, понякога ти харесва." Тази негова реплика ме подтикна да полюбопитствам и открих невероятни опити.

1. Тексаският университет направил проучване защо хората обичат да правят секс. От запитаните студенти се установили следните причини – получаване на физическо удоволствие; заради привлекателността на партньора или просто защото секса е хубаво нещо.. Най-трагичният момент от изследването е фактът, че въпросният университет е загубил 5 години и пари от фонда си, за да чуе обичайните, нормални причини за правене на секс.

2. Психологът Джон Готман близо 30 години е харчил пари за изследването си върху отношенията между двойките. Той изяснил, че жените се вазбуждат преди всичко от оралните ласки..(не мислите ли, че всяка жена може да потвърди това без наместа на специалисти!?... да ама той явно е имал време за губене).

3.Следващото изследване е сънищата свързани със секса. Целта е да се определи съдържанието на сънищата на мъжете и жените. Учените от университета в Монреал стигнали до извода, че едва 8% от сънищата въобще са свързани със секс. Провеждайки проучване какви еротични сънища най-често сънуват двата пола, те получили най-очаквани и очевидни отговори: правене на секс, целуване, мастурбиране и т.н. (което по никакъв начин не е учудващо).

4. Изследване на Университета във Флорида потвърди, че за представителите на двата пола не би трябвало да се казва, че са съответно от Марс и Венера, когато става въпрос за секс. Учените са забелязали, че мъжете не са чак толкова склонни към полигамия, а жените биха искали да правят секс по-често и повече, отколкото могат да си го позволят.

5.Сексуалната дисфункция е хормонален проблем. Италиански изследователи изясняват, че хормоните могат да повишат качеството на секса. Отчитайки това, че хормоните пряко или косвено регулират всички сексуални функции в организма: от желанието за секс и възбуждането до оргазма, дали е откритие това, че определено ниво на хормони в кръвта влияе на физически, медицински или психологически проблеми, свързани със сексуалната дисфункция?

6.Друго изследване пък сочи че оралният секс кара тийнейджърките да се чувстват използвани - оралните ласки повече от всичко карат младите хора да съжаляват, че са го направили, да се смятат за жертви на манипулация и да изпитват чувство на вина.
Anti cancer drugs Drugs anti cancer

Няма коментари:

Публикуване на коментар