сряда, 19 август 2009 г.

Нищят пет купона с голи момичета от Източна Европа

Прокурори погват Берлускони

Сексскандалите с италианския премиер Силвио Берлускони стават все по-интригуващи, а разкритията със забавленията валят едно след друго, кое от кое по-пикантни. След като изслушали показанията на четири държанки на Кавалера, който им давал пари да идват на партитата му, прокурорите в град Бари стигнали до извода, че проститутките и манекенките, забавлявали милиардера, са имали "неограничен достъп" до резиденциите му както в Рим (Палацио Грациоли), така и в Сардиния (Вила Чертоза). Поредната сензация в италианската преса вчера бяха снимки на две приятелки - манекенките Барбара Монтереале и Лучия Росини (горе вляво). Те се щракнали в тоалетната на римската резиденция на 4 ноември миналата година - в нощта на триумфа на Обама на президентските избори в САЩ. Именно за същата нощ завчера Барбара направи признания, че на фиестата в къщата ги е завела Патриция Дадарио, елитна проститутка. Която след вечерята останала да задоволява сексуално цяла нощ италианския премиер и докато той се обаждал да поздравява новоизбрания американски президент, снимала с мобилния телефон спалнята на Силвио.
Това, че трите красавици са снимали резиденция на италианския премиер отвътре, е нечувано, категорични са прокурорите в Бари.
Следователите изкарват все повече кирливи ризи и за предприемача Джанпаоло Тарантини, който, освен че е вкарал трите хубавици в резиденциите, е заподозрян, че е снабдявал с компаньонки италианския премиер, а също е обвинен и в склоняване към проституция. Прокуратурата имала вече имената на 30 жени, обслужвали премиера, които ще бъдат препитани в идните дни.
Самата Барбара Монтереале, която обяви, че е получила плик с 10 000 евро от Берлускони, разказала, че на една от фиестите, на които е била във Вила Чертоза през януари, имало група момичета от Източна Европа с атрибути Дядо Коледа. "Всички те се ползваха от благоразположението на Силвио и се бореха една друга коя да е по-близо до него. Казаха ми, че живеят в резиденцията от доста време", разказва Барбара пред в. "Кориере дела сера".
От Вила Чертоза са и папарашките снимки на дами по монокини, които испанският в. "Ел Паис" публикува ексклузивно в началото на месеца. Не е ясно обаче каква е националността на източноевропейките и дали има българки сред тях.
Последната пикантерия от скандала, отбелязва в. "Ла Република", е, че на фиестите на Берлускони по правило се е смъркало кокаин. За това говорят подслу

Няма коментари:

Публикуване на коментар