понеделник, 31 август 2009 г.

Професия: порно звезда

Независимо дали ти става неприятно, когато гаджето ти се загледа в някойПрофесия: порно звезда порно филм („Ехо-о-о, аз все още съм в стаята!“) или напротив – често хвърляш по едно око заедно с него, най-вероятно винаги си се чудила за едно: каква е мистериозната причина, която го кара да се връща към тях толкова често. Порно актрисата въплъщава в себе си всичко, което едно добро момиче не би искало да бъде... освен между чаршафите! Не бързай да противоречиш. Не ти ли се иска да хипнотизираш гаджето си точно както любимата му звезда от екрана? Така де... няма нищо лошо. За да ти помогнем в тежката задача, решихме да съберем част от добре пазените тайни на порно звездите. След като научиш това, което знаят, можеш да приложиш усвоеното на практика – не се шашкай, не се изискват екстравагантни прически и камера. Твоят човек ще бъде очарован, но най-хубавата награда е, че и ти самата ще бъдеш доста по-удовлетворена от себе си. 

Запознай се с порно тайните, които ти позволяваме да му приложиш ;-)

Порно тайна № 1:
Прояви повече ентусиазъм

Повечето добри момичета не считат секса за висок приоритет, така че често, без да искаме, когато той поеме инициативата, се отнасяме към мераците му като поредната задачка от списъка, която трябва да отметнем („След малко, мило, в момента оправям леглото!“). Порно звездите изпитват удоволствие без предразсъдъци – и дори за миг не биха се притеснили да  го демонстрират на партньора си с думи, звуци и движения. И ние ги разбираме: как би се чувствала, ако цял ден му приготвяш романтична вечеря и накрая той си пусне мача? Бинго! Това го караш да изпитва, ако предпочиташ да оправиш леглото, вместо да му се нахвърлиш.

Смени подхода: Поеми инициативата! Събуди го с целувка южно от талията. Изпрати му пикантен sms по средата на деня. Щом стигнете до спалнята, сграбчи момента като му отпратиш изгарящ поглед и не пропуснеш да споменеш колко нетърпелива си да [тук вмъкни глагол].

Порно тайна №2:
Говори открито за желанията си

Ако трябва да си напълно искрена, можеш да окачествиш секса, който правите като средна работа. Да, ама ти не правиш нищо, за да подобриш положението, защото се притесняваш, че всеки опит да му приложиш някоя по-палава маневра, ще те превърне в уличница.

Я, моля те, остави тези глупави страхове на заден план. Това, че харесваш секса и искаш да му се насладиш на макс, изобщо не те превръща в мръсница. Напротив, просто означава, че си нормално човешко същество. Не пропускай да му споменеш колко ти е приятно да целува онова специално местенце по тялото ти или прошепни какво точно искаш да ти приложи в разгара на момента. Дори когато само загатваш за нещо ново той полудява от възбуда.  

Смени подхода: Отворете си бутилка вино и изиграйте една страстна игра на „Истината или се осмеляваш“. Или го изненадай с розов филм по негов вкус и му посочи сцените, които искаш да изпробваш. Много вероятно е той също да е в готовност за експерименти, но да не смее да си признае. 

Порно тайна № 3:
Обичай извивките си...

Мразиш бедрата си, а кожата на дупето ти е на светлинни години от бебешката гладкост, бляк!

Порно звездите пък знаят, че мъжете обичат секса – мозъкът му е напълно изключен, когато краката ти са увити около талията му и изобщо не забелязва трапчинките по дупето ти, нито който и да било друг твой недостатък.

Смени подхода: Освети спалнята, хола или дори кухнята със свещи, за да откриеш онзи мек блясък, който няма да освети всичките ти недостатъци. Визуализирай желанията му като се съблечеш и се наслаждаваш на всеки звук, който издава като нито за миг не забравяш, че ти си причината да полудява от удоволствие. 

Професия: порно звездаПорно тайна № 4:
Опознай тялото си

Смяташ мастурбацията за изключително интимна и лична „процедура“ и, честно казано, умираш от срам само при мисълта, че приятелят ти ще те види по време на самотни занимания.

Ние те съветваме да направиш точно като професионалните порно звезди: открий кои секси маневри работят безотказно при теб, докато галиш бедрата, гърдите си и всичко помежду им. Защото, ако не знаеш какво работи при теб, сексът, който правиш, ще продължи да представлява околосветско пътуване... без карта. 

Смени подхода: Ако като много мацки, имаш проблем с ръчната стимулация пред твоя човек, просто открий друг начин да си доставяш удоволствие в негово присъствие. След няколко самотни занимания включи и твоя човек в действие, за да му предадеш един супергорещ урок по анатомия на тялото ти.

Порно тайна №5:
Сдобий се с мръснишки сценарий!
Докато сте в леглото, не прекалявате особено с приказките. Даже предпочиташ да се придържаш към няколко „да“ и най-много още една-две реплики на одобрение.

Състезателният дух е дълбоко заложен в мъжката природа и по тази причина те обичат да са наясно с факта, че са номер едно в каквото и да е, включително и в твоите очи. Палавите героини от малкия екран винаги се възползват от слуховите желания на мъжете и знаят, че само с няколко по-пикантни приказки могат да ги накарат да експлоадират от удоволствие. 

Смени подхода: Ако мръсните думички хич не са ти сила, започни да свикваш с тях, като си нахвърляш на лист хартия някои от по-палавите ти фантазии. Първо ги прочети няколко пъти на глас сама на себе си. Когато сте в леглото, започни от първо ниво – описание на това, което се случва. Кажи му как се чувстваш благодарение на маневрите, които ти прилага и му задавай въпроси от сорта на: „Харесва ли ти, когато те [тук вмъкни глагол]?“

Порно тайна № 6:
Надхвърли себе си

Уикенд визията ти – анцуг + конска опашка – се е превърнала в начина, по който изглеждаш на всяка ваша среща. Всъщност, среща вече означава гушкане на дивана след вечеря. Звучи ли ти вълнуващо? Мда, и ние така си мислехме...

Мъжете са визуално насочени създания (точно затова се наслаждават на порно филмите). Тези мацки определено се възползват от всички свои дадености и не пестят средства за секси бельо. Да, по същата причина дори обувките им се включват в страстната увертюра, всичко това в името на страхотното преживяване.

Смени подхода: Обуй си секси прашки под прилепналия спортен клин или го посрещни на вратата само по високи токчета и страхотна прическа. Изненади като тези му показват, че смяташ, че той наистина заслужава да се постараеш и със сигурност ще разгорещят сърцето му и... хмм, някои други работи.

Порно тайна № 7
Реализирай фантазиите си

Знаем, че никога няма да си признаеш, ако ти се е случвало да фантазираш през деня за секс с двама мъже или целувка с жена, а само мисълта, че твоят човек може би си мечтае да прави секс с Хайди Клум е способна да те докара до сълзи.

Мацките в розовите филми са склонни да стигнат до крайности, до които малко от нас биха посмели, но това, което трябва да усвоиш всъщност е подхода, а не действията им. Те не осъждат партньора си за желанията му и не се обиждат от това, което го възбужда. Само защото гаджето ти има фантазия за тройка, не значи, че не те обича или дори че наистина иска да я осъществи. Докато държите нещата под контрол, фантазиите са дори здравословни за сексуалността ви.

Смени подхода: Експериментирай с малко словесно разследване. Поговорете си какво искате да изпробвате или го накарай да се преструва на непознат. Ако се изправите заедно пред тези предизвикателства, не само ще се радвате на качествен секс, но и ще спечелите доверието и близостта си. Последните винаги са секси. Предварително очертайте границите, които не бива да прекрачвате, и не забравяй, че комфортът и на двама ви е задължителен, така че не се наемай да участваш в нещо, което те кара да се чувстваш неудобно.

Порно тайна №8:
Прояви въображение

Вече се познавате завидно добре и си съвсем наясно какво му действа в сексуално отношение. И му го прилагаш пак и пак и...

Кино мацките знаят, че тялото на партньора им гъмжи от горещи зони – от пръстите на краката, та чак до тила – а и най-забавната част от купона е да откриеш кои работят и кои не.

Смени подхода: Щипни го нежно по зърната, целуни гърдите му и леко го одраскай по корема. Щом стигнеш под талията му, се отнасяй внимателно с всички части от тялото му в тази зона, не само с най-важната. Обходи скротума с език или притисни перинеума (мястото между пениса и ануса).

Професия: порно звездаПорно тайна №9:
Подходи ма-а-алко егоистично

Уморена си и имаш купища задачи на главата в офиса. Имаш чувството, че не си стигала до фитнеса от години. С огромно удоволствие би прекарала поне 3 часа във фризьорския салон. А само как ти се иска да се запишеш на тае-бо... Да, но трябва да изпълниш онази услуга на сестра си (отново).

Докато добрите момичета са научени да се лишават, най-високият приоритет на порно мацките е да се поддържат във форма.

Смени подхода: Без значение за какво става дума – маникюр, сешоар или просто обилно да се намажеш със скъп лосион за тяло преди лягане – направи нещо, което те кара да се чувстваш и изглеждаш добре. И то не само веднъж месечно. Това не само ще повиши самочувствието ти, ами буквално ще те накара да заблестиш. И да си много мно-о-ого по-секси.

Порно тайна №10:
Раздавай се

Фелациото е нещо като наградата му за специални случаи. А, ако е послушен, даже би изпробвала нова поза с него.

Да, обаче сексът не е чисто мъжко занимание, нито пък „отвара“, която трябва да се дава в определени дози. Всъщност, той е също толкова съществена част от живота ти като храната, водата и Cosmo (хе-хе!). А жените в порното са разкрепостени, правят това, което носи удоволствие за партньора им и не пропускат да изискват същото в замяна. 

Смени подхода: Никой не иска да се чувства манипулиран или да получава секс по милост, така че остави бюрокрацията далеч от спалнята! Открий какво харесва твоят човек и ако не надминава личните ти граници, бъди щедра, докато му го даваш. Единственото „изискване“ е да ти отговаря по същия начин. Това, че е изхвърлил боклука, не е причина да му покажеш оралните си способности, но това, че го възбуждаш, определено е.

Няма коментари:

Публикуване на коментар