четвъртък, 14 януари 2010 г.

Закуска в леглото е ключът към женското сърце!

Какво ще направи живота ви по-добър? Печалба от лотария, гардеробът на Виктория Бекъм (или съпругът й) или чифт нови обувки? Ако сте отговорили с „Да“ на някой от тези въпроси, значи сте малцинство. Защото все повече жени търсят удоволствието от живота в малките неща.

Трудните времена винаги водят до промяна в приоритетите ни. В проучване на „Нивеа“ всеки 4 от 10 жени отговарят, че все по-често оценяват малките неща в сравнение с миналото си. Например, 56% от тях са започнали да готвят, 49% са се записали в литературни клубове и са започнали да четат повече.

Повече от 1/3 от запитването в проучването казват, че ако шефът им оцени работата им, това ги кара да изпитват по-голямо удоволствие на работното място и само 15% казват, че повишаването на заплатата ще донесе същото. Респективно, за жените по-важно е отношението във взаимоотношенията. За тях е от значение мъжът до тях да им отделя повече време и внимание. Една закуска в леглото или чаша чай след работа са примерът за нужното внимание. Цели 61% от жените смятат, че тези малки жестове внасят красота в ежедневието ни срещу само двата процента на дами, които настояват за скъпи подаръци.

Връщането към природата, дори и по малки начини, също става все поп-популярно напоследък. Една четвърт от запитаните твърдят, че се наслаждават все повече на градинарството и намират смисъл в това да отглеждат сами неща. Сред „природните“ удоволствия от живота се класира на пъряо място разходката навън, предпочитана от 60% от дамите.

Изброените малки удоволствия заместват вечерните излизания, скъпите дрехи и почивките, но не се отразяват на грижите, които дамите полагат за външния си вид. Само 5% от тях признават, че са намалили разходите в графа „красота и козметика“.

Е, след всички проценти, господата могат да отдъхнат. Дойде времето, в което половинките им най-сетне ще се зарадват на нещо, което не изисква средства, а само половин час подготовка. Но да не забравяме, че след всяко затишие се задава буря.Така,че все пак бъдете готови за изненади-жените са от друга планета!

Няма коментари:

Публикуване на коментар