четвъртък, 10 декември 2009 г.

Бившата на Лампард представи революционен сутиен

Революционен модел сутиен

Бившата на Лампард представи революционен сутиен

Бившата годеница Франк Лампард представи революционен модел сутиен, който може да се променя в зависимост от вкуса и нуждите на притежателката му. Бельото е подходящо за всякакво облекло, тъй като презрамките му могат да бъдат поставени в различни комбинации, включително да бъдат свалени, кръстосани или да минават само през едното рамо.

Дизайнер на сутиена е създателката на бранда Diamond Boutique Мишел Моне. Нейното творение ще се предлага в черен и телесен цвят в магазините на "Теско" и ще струва едва 16 паунда. "Това е сутиенът, който всички жени очакваха", заяви пред английските медии Мишел Моне, която е работила над модела в продължение на повече от година.

Бившата стюардеса Елен Ривес заяви миналия месец, че се връща към моделството, за да закърпи финансовото си положение. Тя и Франк Лампард сложиха край на 7-годишната си връзка през февруари, а малко след това футболистът купи за нея и двете им дъщери огромна къща, в близост до неговата собствена. Имотът разполага с шест спални и струва 2,85 млн. паунда. Освен това звездата на Челси плаща и издръжка за двете си деца - Луна (4) и Исла (2).

Няма коментари:

Публикуване на коментар